Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXVIII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 13 жовтня 2019

Сьогодні:

Ми вітаємо копію чудотворної ікони Божої Матері Коденської, Матері Миру та Примирення. Картина залишиться в нашій парафії до наступної неділі. Заохочуємо до молитви перед Іконою в протягом цілого тижня. Молодь від 20 років запрошуємо на зустріч о 16.00 в сакристії.  Після останньої Святої Меси благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства. Закінчення фатімських богослужінь розпочнеться сьогоднішньою Св. Месою о 19.00, на площі перед церквою Богоматері Громницької.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо:

в понеділок – Служба Божа вотивна про Святого Духа; у вівторок – вспомин св. Терези від Ісуса, діви і Вчителя Церкви; в середу – Служба Божа вотивна про св. Йосифа; в четвер – вспомин св. Ігнатія Антіохійського, єпископа і вчителя Церкви; в п’ятницю – Свято святого Луки Євангеліста в суботу – Служба Божа вотивна про Пресвяту Діву Марію; 

Молебні на розарії на тижні після ранішньої Божої Служби, а у неділю після другої Євхаристії, прибл. о год. 11.30. 

В четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Молебні проходять після ранішньої Євхаристії у поєднанні з молитвою на розарії.

 

Інше:

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані благодаті і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому.

Дорослих, котрі бажають приступати до Таїнств, брати повну участь у житті Католицької Церкви або поглибити свою віру, запрошуємо на катехизи у вівторок о 19:00. Тема цього тижня: Вірую в єдиного Бога.

Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви; за ваші молитви.

Цитата: Те, що ми не можемо нести в поодинці, нехай несемо це з тим хто є Всемогутнім – св. Боніфатій.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie