Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXVII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 06 жовтня 2019

Сьогодні:

Вітаємо в нашої парафії отця Андрія, пароха парафії св. Миколая в Києві, який проголошує сьогоднішнє слово Боже. А також вітаємо хор з парафії св. Миколая. Наші гості співають на всіх Службах Божих і о 11.30 очолять молитву прослави. Після останньої Святої Меси благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

 

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо:

в понеділок – спомин Пресвятої Діви Марії Розарія. Служба Божа о 10.00 і 17.00; в середу – Служба Божа вотивна про св. Йосифа; в суботу – Служба Божа вотивна про Пресвяту Діву Марію; Молебні на розарії на тижні після ранішньої Божої Служби, а у неділю після другої Євхаристії, прибл. о год. 11.30. Зміна таємниць Розарію та Свята Меса для Розарієвих Троянд в понеділок, в спомин Пресвятої Діви Марії Розарія, о 10.00 і 17.00. В четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Молебні проходять після ранішньої Євхаристії у поєднанні з молитвою на розарії. 

Зустріч для лекторів в понеділок після вечірньої Служби

В наступну неділю Нашу парафію відвідає копія чудотворної Ікони Божої Матері Коденьської з Польщі.

Інше:

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це священика – пароха. Отримані благодаті і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому. 

Дорослих, котрі бажають приступати до Таїнств, брати повну участь у житті Католицької Церкви або поглибити свою віру, запрошуємо на катехизи у вівторок о 19:00. Тема цього тижня: Традиція і Святе Письмо – два способи передання Божого Об’явлення

Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви на ремонт в сакристіі.

Цитата: Людина ніколи не є такою великою, як коли стає на коліна перед Богом. Бл. Йоан XXIII

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie