Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 23 лютого 2020

Сьогодні:

Пожертви призначені на потреби Апостольського Престолу. Після завершення останньої Євхаристії буде благословення дітей, молоді та батьків які очікують потомства. Запрошую подружжя на зустріч з 16.00 – 18.00 в закристії.

На тижні:

У понеділок Служба Божа вотивна про Святого Духа. На цьому тижні розпочинаємо літургійний час Великого Посту. Попільна Середа - Служба Божа, з посипанням попелом, буде відправлена о 10.00 та о 18.30. У Попільну Середу ми зобов’язані дотримуватися суворого посту. Ті, кому виповнилося 14 років зобов’язані утримуватися від споживання м'ясних страв. Натомість вірні з 18 до 60 років, окрім утримання від м'ясних страв, мають дотримуватися суворого посту: у Попільну Середу можуть один раз протягом дня наїстися досита. Починаючи з Попільної Середи та включно до Першої Неділі Великого посту проводимо квартальні дні молитви за дух покаяння. Катехеза для дорослих у четвер o 18.3 У четвер молитва в намірі покликань, в п’ятницю молебень Хресної дороги, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Всі молебні проводяться після ранкової Євхаристії.

 

У наступну неділю:

В наступну неділю, а також в усі інші неділі Великого посту після другої Служби Божої, приблизно о 11.30, молебень Гіркі Жалі. Сердечно всіх запрошуємо.

Інше:

Великопістні реколекції пройдуть в нашій парафії з 8 до 11 квітня. Вже зараз запрошуємо на них. 7-8 березня з канонічною візитацію прибуде до нашої парафії Архієпископ Мечислав Мокшицький. Привітання Ординарія у суботу о 8.00 на ранкової Євхаристії. Будуть нові стояння Хресної Дороги, хто хотів б фінансувати одну з ображень, просимо щоб підійти до закристії. У кожну п’ятницю Великого Посту заохочую до посту на хліби і воді, в намірі парафії і віддання Храмів св. Марії Магдалини і Матері Божої Громнічної. З 25 лютого о 19.30 передшлюбні катехизи в катедрі. Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви; за ваші молитви

Цитата: Добро народжується, коли люди забувають про себе. Лев Толстой

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie